5 nippi keraamiliste plaatide kombineerimiseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Bauhof/Meistriklubi

Vannitoa kujundamine on väljakutse, mis võimaldab piiramatult eriilmelisi lahendusi. Seetõttu toome välja mõned mõtted ja ettepanekud, mis võiksid olla abiks ning inspiratsiooniks keraamiliste plaatide valikul. Muidugi pole tegemist keeldude-käskudega, kuid loodetavasti muudavad pakutud lahendused valiku lihtsamaks.

1. Tasakaalus mustrid

Mosaiikplaate saab suurepäraselt kasutada aktsendi andmiseks näiteks vannitoa tagaseinas või dušinurgas. Kombineerides neid ühevärviliste plaatidega, saavutad ilusa pesuruumi, mis ei aja oma kirevuses pead ringi käima.

Foto: Bauhof/Meistriklubi

(Foto - Lintman)

Bauhofi kaupluses ja e-poes soovitame analoogset pildil kujutatud läikivat klaasmosaiiki ja tumedamat pruuni seinaplaati.

2. Muster ühele pinnale

Ohjelda end mustrite valikul, kasutades neid ainult kas seina- või põrandapinnal – pildil on hea näide sellest, kuidas tugev muster kaunistab vaid üht valitud seinapinda ja kogu ruum saab vabalt hingata, luues harmoonilise üldmulje.

Foto: Bauhof/Meistriklubi

Pildil olev kollektsioon Ciragan on saadaval ainult Bauhofi kauplustes.

3. Erinevad mustrid ja sarnased toonid

Üks võimalus leida hea plaatide kooslus on kasutada sama värvitooni. Võib kasutada kõrge kontrastsusega plaate tagaseinas, mida toetavad heledama tooniga hallid plaadid valamupoolses seinas. 

Veel huvitavaid nippe ja nõuandeid loe Meistriklubi blogist!

Foto: Bauhof/Meistriklubi

Bauhofi kaupluses ja e-poes saadaval pildil olev kollektsioon Remix.

Põrandaplaadiks sobib libisemiskindel põrandaplaat Tundra.

4. Erinevad värvitoonid, ühtlased mustrid

Hea mõte on ka kasutada seinal ja põrandal erinevat tooni plaate. Tänu mustri sarnasusele on pildilolevas vannitoas jäänud mõlemad pinnad visuaalselt nauditavaks.

Foto: Bauhof/Meistriklubi

Bauhofi kaupluses ja e-poes saadaval pildil olev kollektsioon Lazio.

5. Matt ja läikiv toetavad teineteist

Sarnaste läikivate ja mattide plaatide kombinatsioon loob hea tasakaalu igas ruumis. Lisaks muudavad läikivad pinnad vannitoa visuaalselt suuremaks. Aktsendiks on põnev lisada ühte seina geomeetrilise tekstuuriga plaat või näiteks looduslik kivimosaiik.

Foto: Bauhof/Meistriklubi

Bauhofi kaupluses ja e-poes soovitame analoogset pildil kujutatud läikivat põrandaplaati ja matti seinaplaati.

Rohkem huvitavaid nõuandeid loe meistriklubi blogist!

Kujunda oma tuba ise Bauhofi toadisaineris!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles