Ratas: Järvikult ootan vastuseid paljudele küsimustele (14)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy

Täna õhtul maaeluminister Mart Järvikuga (EKRE) kohtuv peaminister Jüri Ratas (Keskerakond) ootab ministrilt vastuseid paljudele küsimustele, alates listeeriaskandaalist ja lõpetades huvidekonfliktiga.

Jüri Ratas ütles pärast koalitsiooninõukogu kohtumist, et seal Järviku küsimust ei arutatud, sest peaminister kohtub maaeluministriga täna õhtul Stenbocki majas. Samas valitsuse tööle Järviku ümber kerkinud skandaal peaministri sõnul mõju ei avalda. «Koalitsiooni tervis on töine,» rõhutas Ratas.

Peaministri sõnul ootab ta Järvikult vastuseid paljudele küsimustele. «Need on seotud listeeria küsimusega, need on seotud volituste küsimusega, need on seotud sellega, et kas on olnud tema nõunikel huvidekonflikt,» loetles Ratas.

Viidates eelseisvale kohtumisele, ei soovinud peaminister öelda, kas ta toetab Järviku jätkamist ametis. Küll aga on Ratasel kohtumise eel omad ootused. «Minister peab andma oma valdkonnas väga selgeid vastuseid ja need ei pea olema ainult juriidiliselt korrektsed, vaid ka igatpidi näima korrektsed,» sõnas ta.

Kommentaarid (14)
Copy
Tagasi üles